هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است

اینترنت دانشگاه‌ها رایگان می‌شود؟

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از رایگان شدن اینترنت دانشگاه‌ها برای بهره‌مندی بهتر از آموزش‌های مجازی تا ۲ هفته آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خاکی صدیق درباره عملیاتی شدن اینترنت رایگان دانشگاه ها، اظهارکرد: اطلاعات دانشگاه‌ها برای رایگان شدن اینترنت آنها، در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفته است.


وی افزود: بر اساس آخرین پیگیری‌های معاونت آموزشی وزارت علوم، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی ۲ تا ۳ روز آینده سامانه‌ای برای بارگذاری‌ای پی دانشگاه‌ها به منظور دریافت اینترنت رایگان راه‌اندازی می‌کند.

 

معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: این سامانه هیچ ارتباط با بخش آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه‌ها ندارد و فقط به منظور دریافت اطلاعات دانشگاه‌ها است.

 

خاکی صدیق با بیان اینکه اینترنت دانشگاه‌ها هنوز رایگان نشده است، اعلام کرد که دانشگاه‌ها تا ۲ دو هفته آینده از اینترنت رایگان بهره‌مند می‌شوند.

 

وی پیش از این به ایرنا گفته بود که ۱۰۰ درصد دانشگاه‌های دولتی تحت پوشش آموزش‌های الکترونیکی قرار گرفته‌اند.

 

ادامه برگزاری مصاحبه‌های کنکور دکتری

معاون آموزشی وزیر علوم همچنین با بیان اینکه مصاحبه‌های کنکور دکتری در دانشگاه‌ها تعطیل نشده است، ادامه داد: فرآیند مصاحبه با داوطلبان کنکور دکتری به صورت مجازی در حال انجام است و فعالیت الکترونیک دانشگاه‌ها تعطیل نمی‌شود.

 

خاکی صدیق گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، دانشگاه‌ها بخشی از فعالیت‌ها را که مربوط به کارگاه ها، آزمایشگاه‌ها و پژوهش است و نیاز به حضور فیزیکی دارد، تعطیل کرده‌اند.

 

به گفته این مسوول وزارت علوم، معاونت آموزشی وزارت علوم یک ماه قبل با ابلاغ بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها اعلام کرد که همه مصاحبه‌های کنکور دکتری مجازی باشند.

 

بر اساس اعلام فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، دانشگاه‌ها تا ۲۰ مهرماه جاری مهلت دارند با داوطلبان دعوت شده، مصاحبه مجازی داشته باشند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار